Vindordbøger, cd-rom'er og weekendophold

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hedder det linje eller linie? Staves det karnøfle eller kanøfle, frås eller fråds? Skriver man Matthæusprincip eller matthæusprincip? Og hvornår er det nu, ordet ombudsmand er med lille begyndelsesbogstav, og hvornår er det med stort?

Svarene findes i Retskrivningsordbogen 3. udgave, som indeholder 1.000 nye opslagsord og lige så mange ændringer og justeringer.

Find stjerneordet i krydsordsopgaven og send løsningen til Folkeskolens redaktion senest torsdag den 3. januar, så deltager du i lodtrækningen om fem nye retskrivningsordbøger med cd-rom fra Dansk Sprognævn og forlaget Alinea/Aschehoug.

Vind weekendophold for to

På www.folkeskolen.dk kan du hele døgnet løse en anden krydsordsopgave og vinde et gratis weekendophold for to med aftensmad fredag, morgenbuffet, frokost og festmiddag lørdag og morgenbuffet søndag.