25-års-jubilæum

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

En slider, en sejtrækker, en velforberedt sagsbehandler kan fejre 25-års-jubilæum i DLF den 1. januar. Sådan lyder nogle af de beskrivende ord fra kolleger til Poul Werner Hansen. Han arbejder i foreningens organisationskontor, og hans hovedområder er afsked og pension. Disse to områder har han haft gennem alle årene, og utallige er de medlemmer, han har hjulpet over hele landet. God til at forhandle, altid imødekommende, venlig, men med fokus på, hvad der tjener medlemmet bedst.

Poul Werner Hansen er født i Øde Førslev ved Sorø og uddannet fra Haslev Seminarium i 1970 med geografi og tysk som linjefag. Han arbejdede på Havdrup Skole i Solrød fra 1971, til han begyndte i DLF i 1977. En daværende skoleleder har i sin udtalelse skrevet, at 'han er god til at vække interesse hos eleverne, og disciplinære problemer er ham ukendte'. På Havdrup Skole var han tillidsrepræsentant og lærerrådsformand, ligesom han var kredsstyrelsesmedlem i den tidligere Greve-Solrød Lærerforening. Desuden var han ungdomsskolelærer i kommunen i nogle år.

Løb - både sommer og på ski - er en stor interesse, ligesom han holder af en god vandreferie i bjergrige egne.