Julekonkurrencer

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi har mange gange nævnt Emu (Elektronisk Mødested for Undervisningsverdenen). I anledning af julen har Emu givet sin maskot 'emuen' nissehue på. Som en rigtig struds prøver denne at gemme sig. Nu er det blot op til elever og lærere at finde, hvor maskotten har gemt sig. Finder man dagens jule-emu, kan man vinde et backgammonspil. Følg med på www.emu.dk

Igen kan en enkel costbenefitanalyse dog være en fordel. Undertegnede har ofte mødt disse 'vi har gemt en ting på en af vores cirka 150 undersites'-konkurrencer. En times surfing for at finde en nisse eller struds koster ud over teletid ofte arbejdstid, hvor man kunne tjene en god timeløn eller andet. Ydermere er der cirka 10.000 andre, som jagter selvsamme præmie, hvilket forringer ens vinderchancer betydeligt. Derfor er der ofte sparet megen tid, penge og ærgrelse ved omgående at drøne ned i nærmeste butik og købe et backgammonspil.