Debat

Aktivitetsplaner uden overtid

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er da glad for, at Anette Hedenquist er tilfreds med Københavns Lærerforenings arbejde for børnehaveklasselederne, som beskrevet i Folkeskolens nummer 49. Hun mener fortsat, at der skal udføres et merarbejde i forbindelse med udfærdigelse af aktivitetsplaner for børnehaveklasserne i København. Det har jeg heller ikke afvist, men forsøgt at beskrive, at dette arbejde - der skal foregå i samarbejde med både lærere og ledelse - skal udføres inden for børnehaveklasseledernes årsnorm. Det skal kunne lade sig gøre for dette skoleår, som er et forsøgsår, hvor man skal finde sine ben, både hvad angår ambitionsniveau, og hvad angår tidsmæssigt omfang. Så selv om der i aftalen om det månedlige decentrale løntillæg på 288 kroner er anført, at det også kan omfatte 'samarbejde med børnehaver og fritidshjem', forventes dette ikke sat i værk i 1998/99. Det er fortsat Københavns Lærerforenings opgave at forhandle sig frem til en fornuftig tidsmæssig løsning for de kommende år.

Jeg vil for min part også afslutte debatten i disse spalter, men jeg synes, at vi skal fortsætte dialogen, hvor den hører hjemme, nemlig i Københavns Lærerforening.

Jan Trojaborg

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

formand for Københavns Lærerforening