Palle Rom 40 år

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Københavns Lærerforenings næstformand - og dermed medlem af Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse - Palle Rom fylder 40 år torsdag den 8. december.

Palle Rom indledte den fagpolitiske løbebane allerede i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning og var forretningsudvalgsmedlem i Lærerstuderendes Landsråd, da han læste på Zahles Seminarium i begyndelsen af 1980'erne. Som nyuddannet underviste han tosprogede elever i Høje-Taastrup Kommune, siden blev han ansat ved Furesøkolonien. I 1990 kom han til Bispebjerg Skole i København, men da der fire år senere var behov for knap så mange lærere der, blev han tvangsforflyttet til Grundtvigskolen. Samme år kom han ind i Københavns Lærerforenings bestyrelse, der ligesom fagligt udvalg i DLF har gavn af hans imponerende styr på tal og beregninger og hans smittende humør.

Der er reception i Københavns Lærerforenings hus på Frydendalsvej på Frederiksberg på dagen mellem klokken 13 og 15.