Niels Bager

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På en megt smuk efterårsdag, hvor naturen viste sig fra sin mest farverige side, mistede vi en dejlig kollega, en naturens søn, en farverig personlighed med så mange facetter, som kun det usædvanlige menneske kan rumme.

Gersagerskolen i Greve mistede Niels Bager, Lotte mistede sin elskede, og Anders og Nina mistede deres kærlige far.

Niels forstod på en fornem måde at inspirere både store og små. Han var idérig, engageret og flittig. Han havde lige stor fornøjelse af at fælde træer, mure og snedkerere, som han havde af at øve staveord, arbejde med IT og synge med sin smukke stemme.

Han gav sig 100 procent i det, han nu var i gang med. Altid kunne man regne med hans medvirken, og der var aldrig noget, der var for besværligt. Det var altid set ud fra, hvad børnene kunne klare og have gavn af, der var omdrejningspunktet for hans arbejde. Fordi han var en så dygtig underviser, var han lige inspirerende for børn som for voksne.

Pludselig var det slut. En indtil nu ukendt virus rev Niels bort på tre dage. Et chok for hele skolen, men en tragedie for hans nærmeste. Vore kærligste tanker går til Lotte, Nina og Anders.

Æret være Niels Bagers minde.

På Gersagerskolens vegne

Bonnie Rehfeld