Folkeskolens leder:

Det danske fællesskab

Underrubrik

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Der er visse ting ved den muslimske kultur, som jeg ikke kan acceptere. Det må eksempelvis ligge fast, at vi i Danmark arbejder på arbejdspladser, og det kan ikke hænge sammen, hvis arbejdet skal afbrydes fire gange om dagen af bøn', siger statsministeren. Tilsyneladende i forsøg på at stjæle Dansk Folkepartis politik, mens mandaterne fosser ud af Galluptallene. Men Pia Kjærsgaard bliver aldrig tilfreds, hun vil blot trække synspunkterne endnu længere ud i populistiske forenklinger.

Det, der er brug for nu, er reelt arbejde for at klare de problemer, der er - og de problemer, der opleves. På arbejdspladser, i boligområder og på skoler. I arbejdsgiverkredse, erhvervsorganisationer og fagforeninger. Og i samarbejde mellem de berørte grupper. Det er det fællesskab, det siges, at Danmark er god til. Nu skal det bevises i praksis.

-th