Debat

Upræcis

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 48 anklager Karsten Holst Nielsen en af sine modkandidater til det forestående hovedstyrelsesvalg, Peter Hess-Nielsen, for at være upræcis. Blandt andet understreger Karsten Holst, at han på vegne af en enig hovedstyrelse anbefalede, at forslaget om urafstemning vedrørende formandsvalg blev behandlet i det projekt, der fik navnet 'DLF i det 21. århundrede'. Havde Karsten Holst levet op til sine egne krav om præcise og reelle oplysninger, burde han have fortalt, at ikke mindre end ni hovedstyrelsesmedlemmer på forhånd havde tilkendegivet, at de ville støtte forslaget om urafstemning om formandsposten, hvis det blev sat til afstemning.

Anders Bondo Christensen

medlem af DLF's hovedstyrelse

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget