Debat

Øjnene, der ser . . .

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Eller den, der har skoen på . . .

Mens der arbejdes med virkeliggørelse af F2000 og de andre daglige 'småting', er det vigtigt, at vi har folk i hovedstyrelsen, der mærker stenene og er med til at sikre rammerne.

Det fagpolitiske og det pædagogiske er indbyrdes afhængige, men som årene er gået, er det blevet sværere at være lige ihærdig på begge fronter.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Derfor er det nødvendigt for mig at få en hovedstyrelse, der klart melder ud, hvad den står for blandt andet med henblik på at sikre F-tiden, at forhandlingsret og aktionsret følges ad, at vi får urafstemning ved formands- og næstformandsvalg samt at styrke medlemsdemokratiet.

De folk, vi vælger til den nye hovedstyrelse, skal være personer, vi har tillid til, og som vil holde hele vejen. Endelig bør de bevare kontakten til folkeskolen.

Den tillid har jeg til Peter Hess-Nielsen. At han så tillige har humor og forhandlingserfaring, ja, det er ikke så ringe endda.

Lad os få en havkat i hyttefadet.

Kurt Chrilles Christensen

Kastrup-Tårnby