Debat

Dokumentation, tak

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jonatan Schloss fra KL åbenbarer pludselig, hvorfra den såkaldte rummelighedsdebat henter ammunition til skydning. Tak for det. Indlægget på læserbrevssiden i Folkeskolen nummer 46 bør læses af alle med interesse i folkeskolen.

Schloss fortæller, at KL holder oplæg for »vores kommunalpolitikere« om rummelighed og økonomi.

Oplægget består ifølge ham af, hvad jeg ikke vil tøve med at kalde ubegrundede betragtninger om: »generel samfundsudvikling (!) med mindre tolerance, forældre, der presser besværlige børn ud af skolen, resursefordelingssystem, der belønner udskilning af samme besværlige børn, at kommunalpolitikere ikke ved, hvad de vil med specialundervisning, at børn ikke får hævet livskvaliteten af specialundervisning (!)«.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg opfordrer Schloss til at fremlægge dokumentation for disse påstande. Jeg vil ikke skjule, at jeg, indtil dokumentation fremkommer, mener, at kontorchefens skamløse smagsdomme gør ham uegnet til jobbet.

Men okay, udspillet er dit, hr. Schloss, imponerende frækt, må vi så se dokumentationen?