Debat

DLF skal have store ører og en skarp tunge

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der mangler overenskomstansatte og yngre lærere i hovedstyrelsen. Jeg ønsker en mere repræsentativ sammensætning for at udvikle medlemsdemokratiet og kvalificere dialogen.

Jeg vil arbejde for, at lærerne ikke kun opfatter medlemskabet af DLF som et udvidet Falck-abonnement. DLF skal være et fagligt fællesskab med mulighed for påvirkning og indflydelse.

Generationsskiftet skal sikres. Generalforsamlinger og urafstemninger er ikke nok. Vi skal udvikle netværk, tværgående grupper og debatfora, hvor lærere med rod i skolernes hverdag kommer med løsninger og ideer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Pædagogisk cellofan

er gennemskueligt

Stigende elevtal og et øget behov for specialundervisning kædet sammen med et skattestop er en cocktail med garanti for tømmermænd. Når vi også skal implementere en ny folkeskolelov, bryde den negative sociale arv og teste og dokumentere uden tilførsel af ekstra resurser, bliver den direkte sundhedsskadelig. Besparelser, der pakkes ind i pædagogisk cellofan, så lærerne skal betale regningen for kommunernes urealistiske idealbilleder, skal mødes med massiv afvisning.

Nej tak til Ny Løn

Ja tak til mere pension

Vi skal ikke have et lønsystem, som kommunerne kan behandle efter forgodtbefindende. Vi skal have et lønsystem, der sikrer alle lærere en ordentlig lønudvikling.

De overenskomstansattes pension sakker frygtelig bagud, derfor skal deres pension prioriteres og forbedres ved et pensionsprojekt, der rækker over flere overenskomstperioder.

Jeg vil gøre en forskel, bevare fingeren på pulsen og inddrage medlemmerne i debatten, hvis I giver mig chancen.