Debat

Når forældre roser

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

På min skole modtog jeg forleden en pæn og tynd publikation med titlen 'Når forældre klager'. Jeg ledte videre i skuffen efter det tykke bind 2 med titlen 'Når forældre roser'. Men jeg fandt det ikke - desværre. Kommer det mon fra Skole og Samfund eller fra Kommunernes Landsforening? Det bør udkomme, for mine unge kolleger står til masser af ros hver eneste skolehverdag. Nok falder de positive ord af og til mundtligt, men vi må have det skrevet ned! Jeg beder til, at det sker, inden jeg snart går på pension.

Jeg klager ikke, for jeg har ingen klager fået - og lejlighedsvis ros. Men ville mit lærerliv ved elevfronten have forløbet sådan, hvis min lærergerning var startet i dette skoleår? Næppe. Som den ene forælder sagde til den anden: 'Klag skriftligt, for så ligger der et dokument i lærerens personlige ansættelsesmappe'.

Jeg venter med længsel ved skuffen på rosepjecen. Den må gerne være dobbelt så tyk!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Flemming Lundahl

Gladsaxe