Debat

To prislister

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg vil gerne have svar på to spørgsmål:

1. På DLF's kursusejendomme ligger to prislister: Én for medlemmer og én for fremmede.

Det, synes jeg, er helt okay.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Men når en kommune inviterer alle konsulenter, skoleledere, tillidsrepræsentanter og mødeledere til en skolepolitisk konference på Frederiksdal og ikke vil dække udgifter i baren, så bliver en del af os olme, når vi (90 medlemmer) skal betale drikkevarer som 'fremmede'.

I vil sikkert sige, at man ikke kan vide, hvem der er DLF-medlemmer, men så giv os da et plastickort som dokumentation.

2. I dagspressen kort før sommerferien kunne man læse, at Lån '' Spar Bank udleverede gratis Master/Visakort til medlemmer af lægernes og juristernes fagforeninger, fordi disse fagforeninger står bag banken.

Mig bekendt står DLF også bag denne bank, så hvorfor skal vi selv betale for disse kort?

Pia Scharffenberg

kreds 21, Ballerup

Svar

Vi forstår godt, du bliver lidt olm, når du på Hotel Frederiksdal ser, der ligger to prislister, én for medlemmer og én for eksterne gæster, når du så samtidig som medlem oplever, at du ikke kan opnå at få rabatten.

Derfor vil jeg orientere dig om vores prispolitik på kursusejendommene.

Ejendommene drives som selvstændige virksomheder efter forretningsmæssige principper, hvor prispolitikken fastsættes af ledelsen på den enkelte kursusejendom.

Det er således ikke på alle vores kursusejendomme, der ydes rabatter til medlemmerne på drikkevarer. Derimod ydes der fordelagtige medlemsrabatter på overnatninger.

I den udstrækning, hvor der ydes rabat på drikkevarer, ydes rabatten kun på kurser og arrangementer i DLF-regi.

Ved andre arrangementer, hvor kunden eksempelvis er en kommune, kan der forekomme en blandet deltagelse af både medlemmer og ikke-medlemmer. Her gælder derfor kursusejendommens normale priser og ikke prislisten for medlemmer. Med hensyn til dit forslag om et plastickort til medlemmerne har vi netop nedsat en arbejdsgruppe med deltagelse af repræsentanter fra DLF og Lån '' Spar Bank A/S, der skal undersøge mulighederne for at etablere et medlemskort.

Hvis der etableres samarbejde omkring et sådant medlemskort, ønsker vi, det skal være til alle foreningens medlemmer, også til dem, der ikke ønsker eller har mulighed for at få et MasterCard/Visakort. For vi ønsker ikke at udstyre alle vores medlemmer med et kort, der ikke har nogen selvstændig anvendelse.

Derfor har vi indtil videre ikke tilbudt vores medlemmer et plastickort.

Kirsten Andersen

kontorchef for DLF's medlemskontor

Powered by Labrador CMS