Vagn Bach Pedersen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores gode ven og kollega, Vagn Bach Pedersen, er - efter en sej kamp mod sin alvorlige sygdom - sovet stille ind.

Vagn Bach Pedersen har været lærer ved Skuldelev Skole gennem 30 år. Hans mærkesager har været det kreative og det sprudlende omkring musik og teater.

Vagn Bach Pedersen var meget afholdt på lærerværelset, og han var gennem mange år lærernes tillidsmand og sikkerhedsrepræsentant - tillidshverv, som han varetog med flid og stor seriøsitet.

Vagn Bach Pedersen var gennem alle årene en åben og optimistisk person. Altid fremadrettet og fyldt med gåpåmod og dertil en dejlig humørspreder.

Vi ved, at de sidste to år har været en meget svær tid for familien, og i denne stund går alle vore tanker og al vores sympati til Vagn Bach Pedersens familie.

Vi er alle fulde af lovord over den viljestyrke og den selvopholdelsesdrift, som Vagn Bach Pedersen har udvist under sit sygdomsforløb. Han har vist os alle, at selv meget svære situationer kan vendes, og han har vist, at der altid er noget positivt, man kan fokusere på.

Vagn Bach Pedersen har i denne tid lært os meget om livet og meget om, hvordan det kan leves.

Æret være Vagn Bach Pedersens minde.

Ole Peltola

skoleleder