De små forstår ikke DLF

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De små organisationer forstår ikke, at DLF har sagt nej til at danne en ny fælles centralorganisation, siger Arne Pedersen, formand for FGL, Frie Grundskolers Lærerforening.

'Det var utrolig vigtigt for os og de andre små organisationer at få dannet et fællesskab med større gennemslagskraft på det statslige område, og det var ikke noget, der kunne skade Danmarks Lærerforening. Tværtimod', sagde Arne Petersen på FGL's hovedstyrelsesmøde i oktober ifølge bladet 'Frie Grundskoler'.

'Hvis vi ikke har styrke til at gennemføre lige så gode aftaler som folkeskolen, er der ingen tvivl om, at kommunerne vil bruge det til at presse folkeskolen. Så DLF har bestemt en interesse i, at de små underviserorganisationer står stærkt, når der skal forhandles med staten', argumenterede friskolelærernes formand.