Debat

DE SKAL UD

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Skolelederne skal ud af DLF. Det må være konsekvensen af, at styrelsesloven efterhånden er ved at fungere efter hensigten landet over, og af, at efterspørgslen på skoleledere har været så enorm. Lærere og inspektører er blevet reelle modparter på mange skoler, og vores forening kan ikke blive ved med at balancere på en knivsæg, hver gang en konflikt trækker op. Vi må have en fagforening, der utvetydigt repræsenterer os i det spil!

På mange skoler landet over har man mærket, at tiden med lederen som den første blandt ligemænd er forbi. Ledelsesinstrumenter, styringsredskaber, hængemapper, strategier, inspektion, regler og tacklinger indgår ofte i moderne skoleledelse.

Samtale, lytten, opmuntring, hjælp og gensidighed er gammeldags. Det volder især vores hovedforening kvaler at klare balanceakten. Det må vi hjælpe den og hinanden og for den sags skyld skolelederne med - ved en skilsmisse!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Ivan Andersen

Krejbjerg

Powered by Labrador CMS