Folkeskolens leder:

Dit valg

Underrubrik

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 15. november er du med til at bestemme udviklingen i din kommune - og i kommunens skoler. Men din indflydelse begynder og slutter ikke med krydset på stemmesedlen. Du er med til at bestemme allerede nu.

Hvis du ikke gør noget, beslutter du, at det er de andre, der bestemmer. Hvis du handler nu, er du med til at trække udviklingen i den retning, du synes er rigtig - og nødvendig.

Fortæl offentligheden - og partiernes kandidater - hvad der skal til, for at folkeskolen kan blive bedre. Find lokalavisens mail-adresse og få sendt dit læserbrev. Og find ud af, hvornår der er valgmøde, så du kan komme hen og stille de spørgsmål om skolen, som trænger sig på.

Måske vil du gerne vide, hvor mange skoler politikerne vil lukke i den nye storkommune? Måske vil du vide, hvilke skoler de vil lukke? Eller hvordan kandidaterne vil sikre en forsvarlig undervisning af de svage elever, som i dag går på amtslige specialskoler, men som kommunen nu får ansvaret for?

Eller hvordan de opstillede kandidater har tænkt sig at sørge for efteruddannelse af lærerne, så den styrkelse af fagligheden, som alle taler om, ikke bare bliver tom snak? Eller .

-th