Debat

Pludseligt behov

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Aldrig så snart fremlægger DLF tal for udskillelsen af elever fra klasserne, der klart viser, at arbejdsgivernes påstand om faldende »rummelighed« i klasserne ikke holder, før formanden for skole­psykologerne Bjarne Nielsen og Niels Egelund udtaler, at ingen kender disse tal. Spørgsmålet er nu, hvorfor de herrer føler dette pludselige behov for at få sandheden om disse tal frem i offentligheden? Hvorfor har de herrer ikke fundet anledning til at gøre højlydt opmærksom på dette ­højst interessante forhold i løbet af de efterhånden mange år, hvor arbejdsgiverne uimodsagt har tordnet mod lærerne, at de er blevet for lidt »rummelige«?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS