Debat

På højde med andre

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I diskussionen om ny løn er der en del personer, der taler for, at det skal vi gå ind på, og de argumenterer så med, at der er en lønsumsramme til rådighed, der skal udfyldes.

Så nu vil det være spændende at få belyst, hvorledes DLF vil sikre, at de aftaler, man laver med Kommunernes Landsforening (KL), bliver overholdt.

Under overskriften 'Kommuner nøler med nyt lønsystem' skrev Information '. . . Èn gruppe kommuner er stort set færdige. En anden gruppe er godt i gang, og så er næsten halvdelen kun lige steget på vognen eller slet ikke startet . . .'

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

I samme artikel udtaler en repræsentant for KL, at man har opfordret kommunerne til at blive færdige til november (ifølge aftalen skulle forhandlingerne være færdige 1. oktober!!). KL hverken kan eller vil gå ind og forhandle for de kommuner, der ikke er færdige.

En anden problemstilling, det kunne være interessant at få belyst, er, at det er yndet at sammenligne sig med andre grupper og deres lønninger.

Enhver ved, at sygeplejerskerne gerne vil op på niveau med lærerne, men der er også dem, som mener, at vi lærere skal på højde med politibetjentenes lønninger.

H.C. Grau Nielsen

Odense

Powered by Labrador CMS