Debat

Folkeskolen spilder min tid

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I takt med ugebladet Folkeskolens fornemme layout daler kvaliteten af indholdet. Livet bliver pludselig for kort til at læse bladet. For eksempel nummer 39 og nummer 40:

Pastor Joachim Stender i Los Angeles er blevet rodløs. Han har sikkert ikke læst hverken Jakob Knudsen eller Martin A. Hansen og falder derfor på halen over, at hans søn på fem år lærte at læse og skrive i sin børnehaveklasse i Los Angeles. Var oven i købet glad for at være der! - Det er der for børnekendere ikke noget nyt i. At de også kan gå på række og sige farvel til en lærer, hvis fornavn de ikke kender, er vist grundigt afprøvet i ret mange europæiske lande - med uheldige bivirkninger!

Familiebilledet side 8 i nummer 40 viser tre kanoner på skoleudviklingsområdet i Broager. De står fadder til en rapport, der blandt andet nævner, at lærerne lånte computerudstyr til selvstudium, fik løn for 20 timer, 'og nogle af dem brugte op til 500'!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Hvor meget mon medlemmerne på familiebilledet er blevet bevilget til IT-uddannelse (informationsteknologi), kontrol og rapportering? Alene mit eget spørgsmål gør mig misundelig.

Ugebladet Folkeskolens annoncer er efterhånden det mest troværdige læsestof.

Thyge Poulsen

Ans