Debat

Dialog og information

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det er med et godt tilsagn, Karsten Holst Nielsen slutter sin kommentar 'Kvalitetsudvikling af dialogen' i Folkeskolen nummer 39. 'Tilbage står så, at vi fortsat skal kvalitetsudvikle vores dialog og vores information i organisationen, så ikke manglende eller forkert information skal give anledning til vrede og store overskrifter.'

Jeg er helt enig heri. En grundig information er grundlag for en god dialog og styrker sammenholdet.

Nu har hovedstyrelsen besluttet Fraktion 4's medlemskab af Statspensionisternes Centralforening (SC), og kongressen har besluttet at fratage pensionisterne stemmeretten ved overenskomsten.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Nu mangler så en ordentlig information om, hvad 'noget andet i stedet for urafstemningen' egentlig er.

SC's vedtægter - hovedstyrelsens overvejelser om repræsentationen i SC, valg eller udpegning - hovedstyrelsens overvejelser om DLF's vedtægter og SC - SC's overenskomstkrav . . .?

En præsentation af SC's formand i Folkeskolen kunne også bidrage til belysning af den forventede større indflydelse for tjenestemandspensionisterne i overenskomstsituationen.

Kvalitetsudvikling af dialogen kan ganske enkelt og hurtigt ske ved, at de 10.800 Fraktion 4-medlemmer bliver fyldestgørende og rigtigt orienteret om forholdene vedrørende deres medlemskab af SC.

Da Folkeskolen er pensionisternes vigtigste og i mange tilfælde eneste kilde til information om pensionsforhold, må det selvfølgelig ske gennem bladet.

Elisabeth Jønch-Sørensen

Fraktion 4-delegeret

Powered by Labrador CMS