Ekstra tur til Kina med Folkeskolen

Oplev Beijings seværdigheder og den spændende kinesiske hverdag med Folkeskolen den 10.-17. februar

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Interessen for Albatros Travels og Folkeskolens vinterferierejser til Beijing er så stor, at vi udbyder en ekstra tur på otte dage.

Den lokale befolkning fejrer netop det kinesiske nytår, mens gruppen er i Kina. Deltagerne kommer til at vandre på Den Kinesiske Mur og gå på Den Himmelske Freds Plads, vi besøger Den Forbudte By, Sommerpaladset, Himlens Tempel, Lama Tempel, Maos Mausoleum, Ming-gravene og en masse andre seværdigheder.

Hverdagslivet kommer vi blandt andet til at opleve i en landsby og i en gade, en såkaldt hutong, i Beijing.

Vi bor på et godt turistklassehotel med en central beliggenhed.

Den danske rejseleder har et indgående kendskab til Kina

Fakta om rejsen

Afrejse lørdag den 10. februar 2007 fra Kastrup (provinstilslutning kan tilkøbes). Hjemkomst lørdag 17. februar. Prisen per person i dobbeltværelse er 8.290 kroner. Tillæg for enkeltværelse er 990 kroner.

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS2.

Med i prisen: Flyrejse København-Beijing tur/retur med SAS, måltider på flyet, alle flyskatter og -afgifter, transport, udflugter og entréer jævnfør program, dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide, indkvartering på godt, centralt turistklassehotel, morgenmad dagligt, frokost dag 2, 3, 4 og 5 og middag dag 2, 3, 4 og 7.