Design din egen Arne Jacobsen-stol

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tag på Louisiana og bliv den nye Arne Jacobsen. Det er Louisianas Børnehus' tilbud til børn og forældre i efterårsferien. Her er der mulighed for at deltage i værksteder under titlen 'Designlaboratorium', og det foregår fra lørdag den 12. oktober til søndag den 20. oktober mellem klokken 10-16.

På værkstederne kan man udvikle og forme sine egne design-ideer i 'Multisalen'. Man kan arbejde med det ydre og det indre rum i 'Biografen', og man kan bygge en svane-stol i 'Atelieret'.

Fra søndag den 13. til torsdag den 17. og søndag den 20. vil der være oplæsning af svane-historier i 'Fortællerummet'.

Søndag den 13. og søndag den 20. vil der være familieomvisning (deltagerpris 15 kroner per barn). Yderligere oplysninger om Børnehusets aktiviteter kan ske ved henvendelse til leder af Børnehuset, Naja Pedersen: mail: np@louisiana.dk, eller til Suanne Hartz: mail: press@louisiana.dk

Powered by Labrador CMS