På vores udflugt til Den Kinesiske Murs fjerntliggende Huangyaguan-sektion får vi en oplevelse for livet, og det næsten helt for os selv!

Jadekejseren

Ni dages enestående tilbud med Folkeskolen og DaGama Travel til Kinas hovedstad og havnebyen Tianjin. Afrejse den 26. juni.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jadekejseren er for rejsende, der ønsker at opleve det bedste af Kina. Beijing har i de seneste år undergået en fascinerende udvikling og fremstår nu som en moderne metropol, der stadig formår at betage med sin årtusindgamle traditionsrige kultur. Vi skal møde dagligdagen både i byen og på landet, hvor vi en hel dag ved en afsidesliggende del af Den Kinesiske Mur som noget ganske særligt skal på besøg i en landsby i bjergene. Et besøg, hvor vi kommer meget tæt på hverdagen, ikke mindst når vi skal besøge den lokale skole. Også i Beijing skal vi på skolebesøg. På en heldagstur til havnebyen Tianjin skal vi med det helt nye lyntog. Her kører vi 120 kilometer på blot en halv time! Ud over Tianjins flotte arkitektur med europæiske bygninger i kolonistil fra det 19. århundrede indbefatter turen blandt andet også Kinas mest fremragende antikmarked.

Grundpris per person i delt dobbeltværelse: 6.990 kroner.

Tillæg for eneværelse: 1.190 kroner.

Med i grundpakken Fly tur/retur med SAS. Tilslutningsfly fra Aalborg og Århus, så længe pladser haves. Transport til og fra hotel med dansk rejseleder. Syv nætter i delt dobbeltværelse med morgenmad på centralt beliggende, rigtig godt, trestjernet plus hotel. Skatter og afgifter.

Udflugtspakke i Beijing i henhold til program: 1.490 kroner.

Udflugtspakke i Tianjin i henhold til program: 390 kroner.

Bestilling hos DaGama Travel, telefon 36 38 00 00, info@dagama-travel.dk. Kode ved reservation: FOL-JAK01.