Det kridhvide Taj Mahal er en af de mange kulturskatte, som besøges på denne læserrejse.

Indiens perler

Ni dage med sydende basarer, overdådige hindutempler, hellige køer og Nordindiens største perle, Taj Mahal. Afrejse 10. oktober.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Indien er et pragtfuldt, farverigt kaos. Store landskaber, travle og summende byer og nogle af verdens mest betagende kulturskatte. Rejsen begynder i Delhi, hvor vi oplever kontrasten mellem Gamle Delhi med moskeer og myldrende basarer og Nye Delhis elegante boulevarder og prægtige bygningsværker. Herefter til Gwalior med den smukke middelalderborg, til Khajuraho med de mange templer og så til Orchha, hvor templer og paladser kæmper mod den omkringliggende jungle. Rejsen rundes af med et besøg ved Nordindiens skinnende perle, Taj Mahal. Vi kommer også forbi det velbevarede Røde Fort, inden vi flyver hjem fra Delhi.

Pris per person i delt dobbeltværelse: 8.990 kroner.

Tillæg for enkeltværelse: 1.990 kroner.

Med i prisen København-New Delhi tur/retur. Alle lufthavnsskatter og afgifter. Al nødvendig lokal transport. Syv nætter på turistklassehotel. Helpension, dog uden drikkevarer. Dansk rejseleder og indiske lokalguider. Udflugtsprogram med alle udflugter og entreer.

Information og bestilling hos Albatros Travel, telefon 36 98 98 98, booking@albatros-travel.dk. Oplys rejsekode: LR-FOL.