Vælg dit helt eget frynsegode

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hedensted Kommune har valgt at tilbyde en række frynsegoder for at sikre, at kommunen er en attraktiv arbejdsplads. Ansatte i kommunen kan vælge fra en liste, der byder på blandt andet sundhedsforsikring, gratis massage, hjemme-pc og bredbånd, når kommunen i slutningen af februar inviterer til personaletilbudsmesse. Frynsen kan svare til en lønstigning på op til 1.000 kroner om måneden.

Hvad får lærerne ud af at få en liste med frynsegoder, som de kan vælge fra?

»På den personalepolitiske messe får de mulighed for at vælge ud, hvad de lige præcis synes er vigtigt. I forhold til tilbuddet om massage og fysioterapi kan de klikke ind og reservere en gratis time. De skattemæssige problemer, der kan være omkring det her, er løst for lærerne i kommunen, fordi alle, uanset om man er tjenestemandsansat eller overenskomstansat, får dele af Ny Løn, der gør, at det ikke går ud over grundløn og pension«, siger formand for Hedensted Lærerkreds, Edvin Gustafsson.

Hvilke frynsegoder forventer du, lærerne i størst omfang vil vælge?

»Der er mange lærere, der vil bruge det her. Mange har købt en pc med en skattebegunstiget ordning. Det har været en mulighed i to år nu. Og så ved jeg, at fitness-kæden Equinox har tiltalt rigtig mange lærere«.

Hvad har du valgt af frynsegoder?

»Jeg har valgt en computer - og så vil jeg nok vælge en bredbåndstilslutning til derhjemme. Og så vil jeg bestemt lægge billet ind på massage og fysioterapi, for jeg sidder ved computeren hele dagen i mit arbejde, og mine skuldre ville have rigtig godt af sådan en omgang«.

Se frynsegodetilbuddene på www.hedensted.dk

mbt@dlf.org