Debat

Uforstående over for opfordring

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Under overskriften »Kom ud af busken« efterlyser Djon Bak i Folkeskolen nummer 38, at hovedstyrelsesmedlemmerne kaster sig ud i et oplysningsarbejde i Folkeskolens spalter vedrørende kravene til en ny arbejdstidsaftale.

Jeg står lidt uforstående over for opfordringen set i relation til den lange proces, vi har kørt, og som vi alle er en del af, ikke mindst kredsformændene, der har været indkaldt til en række kredsformandmøder, der har haft til hensigt at kvalificere det lokale arbejde med arbejdstidsaftalerne.

Selv har jeg været på banen med et par indlæg i bladet, når jeg på lokale møder har erfaret nogle problemstillinger, der måske har haft almen karakter, og jeg ville også have blandet mig i debatten, hvis der havde været lagt op til den i spalterne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Af pladshensyn er det desværre umuligt at svare Bo Nielsen, også nummer 38, på den lange række spørgsmål, han stiller. Derfor vil jeg henvise ham til sin kredsformand Djon Bak, som jo netop har deltaget i formandsmøderne.

Jeg fornemmer dog en vis modvilje fra Vejle-kantens formandskab i forhold til vores krav og det kan jo så heldigvis tages op på kongressen.

Til almen beroligelse kan jeg oplyse, at det er min klare udmelding, der hvor jeg kommer til orde, at den egentlige stillingtagen til en ny arbejdstidsaftale først kan træffes, når vi ser resultatet af forhandlingerne med KL.

Det vil jeg også tro, formanden for Vejle Lærerforening er bekendt med.

Powered by Labrador CMS