Debat

Thejsen i troldspejlet

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I sit svar til mig i Folkeskolen nummer 36 antyder Thorkild Thejsen, at jeg ikke kan læse indenad om, hvad interviewet med Asger Baunsbak handler om.

Hvis Thejsen genlæser sit eget interview, kan han selv nok læse, at indoktrineringsdebatten bringes frem i interviewet af ham selv.

Og da interviewet jo tematisk beskæftiger sig med forholdet mellem embedsmænds og politikeres placering i den offentlige debat, så er den nævnte debat faktisk inden for interviewets rammer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Thejsens egen tidligere eksponerede holdning er ikke synlig, og det interessante i interviewet ville da også snarere være Asger Baunsbaks egen vurdering af sin betydning qua ageren som systemets embedsmand, dengang. Et tema, der netop nu er hot, for eksempel i Leif Davidsens nystartede udsendelser i Danmarks Radios P1. Og som jævnt hen alene tillægger os på venstrefløjen tidens krigeriske, overreagerende retorik.