Debat

Appel til de aktive

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pensionisternes plads i DLF er sat på kongressens dagsorden. Hovedstyrelsen har fremsat forslag om at halvere fraktion 4s repræ­sentation i hovedstyrelsen fra to til et medlem.

Dette medlem skal være uden fast udvalgsplads og uden stemmeret om aftaleresultater, Særlig Fond og pædagogiske forhold.

Fagligt udvalgs formand karakteriserede det meget rammende med ordene »urimeligt, uhensigtsmæssigt og noget organisatorisk sjask«.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Som et plaster på såret fremsættes forslag om et årsmøde for fraktion 4 forud for den ordinære kongres i DLF.

Fraktion 4 og 7 tæller over 14.000 medlemmer og udgør mere end 15 procent af DLFs medlemstal.

Den højere levealder i forbindelse med pensionering i nærheden af de 60 betyder fortsat vækst i antallet af pensionister. Derfor bør kongressen fastholde to pensionister i hovedstyrelsen med fuld stemmeret bortset fra det kommunale overenskomst­resultat.

Powered by Labrador CMS