Temadage om psykisk arbejdsmiljø

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Otte gange holder Branchearbejdsmiljørådet for Undervisning og Forskning (Bar U og F) temadag om psykisk arbejdsmiljø for undervisere. Temadagen henvender sig især til ledere, sikkerhedsrepræsentanter og tillidsrepræsentanter.

Hvad er psykologien i et godt psykisk arbejdsmiljø, lyder et spørgsmål, som psykolog Kirsten Draiby vil komme med nogle bud på. Også Arbejdstilsynets indsats på området vil blive omtalt, ligesom der er workshopper om blandt andet lederkompetencer og det psykiske arbejdsmiljø som en del af arbejdet med arbejdspladsvurderingen (APV).

Temadagene holdes i Viborg den 22. oktober, Sønderborg den 25. oktober, Aalborg den 29. oktober, Odense den 1. november, København den 12. november, Århus den 15. november, Ringsted den 21. november og Kolding den 27. november.

Tilmelding skal ske til JDS Møde & Konference Service, Vandkunsten 6, 1467 København K, telefon 3333 0171, fax 3333 0191.