Det værste er næsten kaffen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Da konsulent og formand for Varde Lærerkreds mødte på arbejde onsdag morgen i sidste uge, var kredskontoret et sod- og røgfyldt kaos. Målerskabene til samtlige lejemål i den gamle Varde-ejendom befinder sig på opgangen lige uden for kredskontorets dør, og i løbet af natten var der udbrudt brand i de bedagede installationer.

'En masse eksperter i rengøring og edb har taget sig af vores computere og papirer, og det skulle alt sammen kunne renses igen. Men der er ingen strøm, så vi kan ikke lave kaffe. Dødirriterende', konstaterer konsulent Uffe Bak.

Til alt held havde han de mest hastende personsager i sin mappe derhjemme, og allerede onsdag i denne uge forventer han, at kredsen kan tage sit mødelokale i brug igen. Men før alle papirer og computere igen er på plads, går der nogen tid. I mellemtiden træffes kredsen kun på mobilnumrene 2125 1844 og 2425 0931.