Helle Merete Andersen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores tidligere kollega, børnehaveklasseleder Helle Andersen, døde mandag den 14. juli i sit hjem i Brovst, 46 år. Helle har været ansat her på Skovsgårdskolen fra 1. august 1977 til 1. februar 1997, hvor hun blev afskediget på grund af sygdom.

Helle har i sin tid hos os været en helt utrolig arbejdskraft. De af skolens elever, hvis første menneskelige kontakt på skolen var Helle, fik en god start på et skoleforløb. Hun var en dygtig, inspirerende og musisk samarbejdspartner, og hun var særdeles afholdt af samtlige elever, der fik den glæde at få hende i børnehaveklassen. Hendes evne til at lege var en vigtig egenskab hos hende. Hun elskede at lege, når der var børn til stede, men også sammen med os voksne, både til hverdag på skolen og til festlige lejligheder.

Hendes tapperhed og udholdenhed under den lange, udmarvende sygdomsperiode var enestående. Hun blev ved at tro på livet og dets muligheder, hun bevarede sin interesse for børnene og skolen, men måtte til sidst give op.

Vi har mistet en god ven og et dejligt menneske.

Vore tanker går i den svære tid især til hendes mand, Ejvind Winther, og de tre børn, der så alt for tidligt mistede familiens glade midtpunkt.

Kollegerne ved Skovsgårdskolen