Debat

Med begge ben

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var rart for en gangs skyld at modtage Folkeskolen nummer 35 fredag. Normalt dukker medlemsbladet først op her lørdag eller mandag. Men det var mindre rart at konstatere, at der må have fundet en form for hvid slavehandel sted, idet bladet var pakket sammen med en reklame for et produkt, som et eller andet foretagende ønsker at promovere over for bladets læserkreds, som jo hovedsagelig er lærere i folkeskolen.

At reklamen efter vanlig 'Det Bedste'-stil forsøger at få folk til at købe produktet med lokkemad i form af 'gratis' tilbud, 'spændende' åbning af lukket kuvert, hvis indhold er kendt på forhånd, og en masse papir og farvestrålende billeder er i sig selv en nedvurdering af modtagerens intelligens. Fidusen er at få solgt over 1.100 billedkort og nogle mapper til noget, der ligner 5.500 kroner. Tror forlaget virkelig, de kan få målgruppen til at hoppe på den.

Det 'smarte' ved den valgte fremgangsmåde er naturligvis, at man på denne måde kommer bag om skiltene med 'Ingen reklamer'. Her er vort medlemsblad dumpet i med begge ben.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg håber, dette var en engangsforeteelse, og at Folkeskolen har fået en god betaling for medlemskartoteket.

Jørn Andersson

Hvidovre