Farvel til Finn Svendsen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

DLF-konsulent Finn Svendsen siger med udgangen af august farvel til DLF og goddag til en aktiv pensionisttilværelse.

Finn har været ansat i DLF ad flere omgange. Første gang var i 1979-1980, hvor han rejste land og rige rundt for at udbrede kendskabet til arbejdet i skolernes sikkerhedsorganisationer.

Herefter vendte han for en kort periode tilbage til det lokale organisationsarbejde som formand for Søllerød Lærerforening.

I 1983 trak DLF atter i ham, og han har været ansat i foreningen lige siden.

I løbet af de mange år har han beskæftiget sig med en række af foreningens sagsområder. I de sidste har det primært handlet om foreningens kursusvirksomhed. Det har bragt ham i kontakt med rigtig mange medlemmer og tillidsvalgte, som helt sikkert husker ham for hans brede faglige viden, hans gode humør, hans morsomme historier og hans evne til altid at skabe en god stemning.

Når Finn Svendsen ikke længere skal tilbringe de fleste dage på Vandkunsten eller på en kursusejendom, vil han med garanti ikke komme til at kede sig. Ud over sin store interesse for sejlsport, tennis og golf elsker han at rejse. Så mon ikke der vil blive brugt tid på at nyde disse interesser sammen med familien?

Foreningen ønsker Finn alt vel i mange år fremover.

Yvonne Monrad

kontorchef for DLF's kursuskontor