Debat

Madsens lix-tal

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Også jeg har gennem tiden undret mig over Vagn Madsen, Brønderslev. Jeg forstår altså ikke, hvad han skriver. Er jeg i virkeligheden bare lidt tumpet? Han må jo have noget på hjerte, siden han er så flittig, og tonen tyder på et stærkt engagement, men pointen misser jeg altså gang på gang. Jeg har ikke så meget erfaring og er ikke så meget inde i problematikkerne, så måske kommer det.

Men så slog det mig, at der kunne være en anden forklaring.

Jeg satte mig til at udregne lix-tallet på det seneste udspil i Folkeskolens sommernummer og kom til resultatet 53. Jeg har læst mig til, at lix-tal på 55 og derover hører til i den tungeste vægtklasse, så nu føler jeg mig ikke helt så tumpet. Jeg er nok bare ganske almindelig (dovent anlagt).

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS