Debat

Stem på en børnehaveklasseleder

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Børnehaveklasselederne er centrale undervisere i den danske folkeskole, fordi børnehaveklassen bygger bro fra dagtilbud til skole og danner et fundament, der strækker sig ind i de første år i indskolingen.

Derfor er det af stor betydning, at vi også ved dette valg får valgt en børnehaveklasseleder ind i DLF's hovedstyrelse for at sikre, at skolestarten fortsat bliver vægtet med den nødvendige interesse i DLF.

Vi forventer, at den nye regering vil fremsætte et nyt skolestartsforslag. Derfor er det vigtigt, at børnehaveklasselederne er repræsenteret i DLF's hovedstyrelse. Denne viden omkring skolestarten, som vores kandidat er i besiddelse af, vil være af afgørende betydning for en fagpolitisk og pædagogisk debat og udvikling i forbindelse med dannelsen og implementeringen af en ny skolestartsstruktur.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Som hovedstyrelse i Børnehaveklasseforeningen er vi ikke i tvivl om, at Ulla Koch Sørensen er den helt rette til at løfte denne opgave. Ullas faglige dygtighed, hendes flid og ihærdighed krydret med en fantastisk portion humor vil gøre en forskel for fællesskabets skole - men for at hun kan gøre denne forskel, skal du og jeg sætte kryds ved Ulla Koch Sørensen på stemmesedlen, der kommer i magasinet Undervisere den 23. november 2007.

Vi ser frem til et godt valg.