Debat

Stem på Dorte Lange

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vi skal hermed varmt anbefale at stemme på Dorte Lange ved hovedstyrelsesvalget.

Der er mange grunde til at stemme på Dorte.

Hun har gennem nogle år været en af de mest konsekvente modstandere af Ny Løn i DLF. Hun var en af drivkræfterne bag den række af initiativer mod Ny Løn, som en del faglige organisationer tog op til sidste overenskomst med løn­avi­ser, konferencer, avisartikler, og som var med til at lægge det nødvendige pres på både KL og de faglige organisationer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Disse initiativer var en af grundene til, at der ikke blev afsat lokale lønmidler til lærerne ved sidste overenskomst, men at hele puljen blev aftalt fælles.

På kongresserne har Dorte konsekvent talt for nødvendigheden af en ny lønstrategi for DLF og har haft stor indflydelse på DLF's politik.

Ved dette valg vil alle kandidater gå ind for højere løn til lærerne, vende sig imod rummelighed som besparelsesobjekt og ønske en ny arbejdstidsaftale, der bygger på lærernes eget ansvar. Det kan være svært at se forskel, hvis man udelukkende ser på valgoplæggene.

Det er derfor nødvendigt at stemme på en kandidat, der i sin praksis har arbejdet for at gøre DLF til en forening, der er tættere på medlemmernes synspunkter, for eksempel i spørgsmålene om elevplaner og arbejdstid. En kandidat, der har en samlet strategi for løn, arbejdstid og pædagogik.

Vi har arbejdet sammen med Dorte i mange faglige sammenhænge. Hun sprudler af initiativer og energi, og hun kan forene sine visioner med hverdagens benarbejde.

Vi vil derfor varmt anbefale at stemme på Dorte til hovedstyrelsesvalget.