Debat

OL i Danmark 2008

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til OL-komiteen.

Den danske lærerstand kræver hermed at komme i betragtning, når OL skal tildeles i 2008. Med OL mener jeg selvfølgelig Ordentlig Løn!

Overenskomst 05 gav et acceptabelt resultat med stor opbakning til følge. Tre år er gået, og udviklingen går stærkt. Vores bane skal også kridtes op - det er ikke de andre »nationer«, der skal løbe med laurbærrene. Vi vil også på sejrsskamlen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kommunerne har ikke formået hverken at harmonisere eller følge op med lokale lønmidler. Vi vil have centrale aftaler og bindende forpligtigelser, hvis der skal forlodsfinansieres.

Jeg vil ikke acceptere endnu et uigennemsigtigt lønsystem, hvor arbejdsgiveren i yderste konsekvens kan kalde den ansatte til individuel løn- og karaktergivning på kontoret.

Ny Løn, som vi kender den, skal ikke udvikles, den skal afvikles. Vi skal alle et par trin op, når »præmierne« skal uddeles. Det vil jeg gerne kæmpe for i den nye hovedstyrelse.