Tag til Indien med Folkeskolen og Albatros i påsken og oplev Nordindiens kultur og natur.
Tag til Indien med Folkeskolen og Albatros i påsken og oplev Nordindiens kultur og natur.

Indien – Imperiets juvel

Paladser, templer og tigre i det nordlige Indien. Ni dage med dansk rejseleder og skolebesøg i Jaipur. Afrejse den 27. marts.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I det nordvestlige hjørne af Indien danner byerne Delhi, Jaipur og Agra en historisk, kulturel trekant. En eventyrlig verden af gamle forter, sydende basarer, smukke paladser og små, intime landsbyer, hvor befolkningen stadig lever på kanten af en anden tidsalder.

Vi skal stifte bekendtskab med det indiske skolesystem, når vi i Jaipur besøger en grundskole.

På denne rejse har vi indlagt et besøg i Ranthambore National Park, hvor vi har god mulighed for at opleve den indiske tiger. Herudover lægger vi vejen forbi Barathpur, der byder på Indiens største og smukkeste fuglereservat, og vi skal selvfølgelig også opleve det verdensberømte Taj Mahal i Agra.

Dagsprogram

Dag 1. København - Delhi

Dag 2. Delhi - Jaipur/Vindenes Plads

Dag 3. Amber Fort og skolebesøg i Jaipur

Dag 4. Jaipur - Ranthambore Tigerreservat

Dag 5. Ranthambore Tigerreservat

Dag 6. Ranthambore - Barathpur - Agra/Taj Mahal

Dag 7. Agra/Det Røde Fort

Dag 8. Agra - Delhi

Dag 9. Delhi - Danmark.

Pris per person i delt dobbeltværelse 9.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse 1.990 kroner.

Med i prisen: København - New Delhi tur/retur. Alle lufthavnsskatter og afgifter. Al nødvendig lokaltransport. Syv nætter på turistklassehotel. Helpension uden drikkevarer. Udflugtsprogram med alle udflugter og entreer. Indiske lokalguider og dansk rejseleder.

Powered by Labrador CMS