»The Big Five« er et gammelt udtryk, der handler om de fem farligste jagtdyr. Oplev dem i Sydafrikas natur på vinterferien næste år. Se det udførlige program på folkeskolen.dk
»The Big Five« er et gammelt udtryk, der handler om de fem farligste jagtdyr. Oplev dem i Sydafrikas natur på vinterferien næste år. Se det udførlige program på folkeskolen.dk

Big Five-safari med Folkeskolen

Hold eksklusiv vinterferie med Albatros Travel i Sydafrikas natur og oplev The Big Five, elefanter, bøfler, næsehorn, løver og leoparder og mange andre vilddyr. Afrejse 15. februar 2010.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Denne eksklusive læserrejse byder på enestående safari i et af Sydafrikas smukkeste områder. I det private Edeni Game Reserve i Limpopo-provinsen venter store klassiske safarioplevelser. På turen kan man opleve elefant, bøffel, giraf, løve, leopard, gepard og mange antilopearter. Der bydes på fantastiske naturoplevelser på Panorama-ruten og en dagstur til den verdensberømte Kruger Nationalpark, som er på størrelse med Jylland.

Variationen i dyrelivet, landskaberne, klimaet, kulturen og de forskellige folkeslag er nærmest uden sidestykke, og mange rejsedeltagere vælger allerede kort tid efter deres første tur at vende tilbage til dette enestående land for at finde nye perler - eller for at genopleve det hele!

Denne læserrejse er for alle, der sætter pris på komfort. Edeni Bush Camp er en meget smukt placeret rustik camp. Store værelser med badeværelse, 13 værelser i faste luksustelte, anbragt på linje, med en privat træterrasse med smuk udsigt til floden nedenfor. Campen har også pool og hyggelig bålplads.

Dagsprogram

Dag 1. København - Johannesburg

Dag 2. Johannesburg - Mpumalanga - Edeni

Dag 3. Safaridag i Edeni

Dag 4. Panorama-ruten

Dag 5. Safaridag i Edeni

Dag 6. Safari i Kruger Nationalpark

Dag 7. Besøg på vildtprojekter med mere

Dag 8. Safari og afslapning i Edeni

Dag 9. Edeni - Johannesburg

Dag 10. Hjemkomst.

Pris per person i delt dobbeltværelse 13.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse 2.490 kroner.

Med i prisen: Fly København - Johannesburg tur/retur med BA via London. Alle skatter og afgifter. Dansk rejseleder, lokale guider og rangere. Indkvartering og al transport, safarikørsler, game walks og udflugter ifølge programmet. Alle måltider undtagen frokost dag 2, 4 og 9 (uden drikkevarer).

Powered by Labrador CMS