Debat

Til Bertel Haarder – igen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg fik ikke noget klart svar på min tidligere henvendelse, hvor jeg antydede, at du var ved at overvande dine egne højskolerødder med Round-up, hvilket jo ikke just fremmer overlevelsen af »Den levende Skole«!

Jeg gætter på, at både Grundtvig og Kold i disse tider linder lidt på låget i håbet om frisk luft og sundere grundvand til folkets skole.

Du taler meget om afskaffelse af unødvendigt bureaukrati, men jeg mindes ikke andre ministre, der i den grad har begravet os i overflødigt papir - herunder vor stakkels ledelse!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Småt dokumenterede undersøgelser (alt afhængig af hvem man spørger og hvordan) fra Pisa, Hobro (?) og Finland har været en del af dit grundlag for en nedvurdering af vort »kald«, der kalder på afstandtagen til »Den sorte Skole« og skriger på respekt for og frihed til at skabe omsorgsfuld og levende undervisning. Tag og lyt lidt mere til Anders Bondo! Professionalisme er (desværre for dig) ikke nogen målelig størrelse, men vi kender den, når vi møder den forklædt i engagement og faglig kompetence!

Forkortet af redaktionen

Powered by Labrador CMS