Debat

Noget skal indhentes

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Årsmødet for fraktion 4 holdes 14. og 15. juni og vil således være velegnet som formøde til kongressen i september.

Pensionistarrangementer i kredsene og hovedstyrelsens kursustilbud til pensionister er naturlige emner på dagsordenen. Mere overset er pensionslovens uheldige udformning, der bestemmer, at generelle lønstigninger skal have afsmittende virkning på pensionen.

Men siden 1993 har den specielle del af lønstigningssummen indeholdt skjulte generelle lønstigninger som for eksempel omklassificering, Ny Løn og stigning af pensionsprocenten for overenskomstansatte. De har ikke haft afsmittende virkning på pensionen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Lovens udformning er forældet. Ordet generel skal væk og erstattes med alle som oprindelig ment, da loven blev til. De kommunale tjenestemandspensionister fik sidste år én procent ekstra af den grund. Det var dog noget. Vi fik intet.

Jeg skal opfordre årsmødet til at stille krav til kongres, hovedstyrelse og vore lønforhandlere. Der er noget, der skal indhentes.

Powered by Labrador CMS