Uskolet

Lærer for livet nu taxachauffør for livet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hele tre ud af fire lærere i aldersgruppen 30-49 år har ifølge en undersøgelse overvejet at skifte branche. Mistillid, konstante forandringer og usikkerhed på fremtiden får skylden. 48-årige Claus er en af dem. »Ja, jeg kunne egentlig rigtig godt lide at være lærer. Jeg var lærer for livet. Men så holdt jeg op med at kunne lide det«, kommenterer Claus. »Nu er jeg taxachauffør«, forklarer han, »det giver mening. Taxachauffør for livet. Sådan«.

  Uskolet er Folkeskolens bagside med opdigtet satire, som er inspireret af små og store begivenheder i tiden. Enhver lighed med tilværelsen, virkelige personer og nulevende hændelser er tilfældig og for det meste ikke med vilje. Ingen af de personer, som optræder i artiklerne, kunne finde på at gøre eller sige sådan i virkeligheden.

Powered by Labrador CMS