Debat

Ingen grund til at sparke

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

Folkeskolen bragte (nummer 20, side 12, redaktionen) en notits under overskriften: »Skolehistorie: Haarder og Antorini sparker ud efter DLF«. Det er nu ikke korrekt for mit vedkommende, hvilket også fremgår, hvis man læser hele artiklen på folkeskolen.dk. Jeg var med til at diskutere det seneste bind af »Dansk skolehistorie« på BogForum med bogens redaktør, Ning de Coninck-Smith, og Bertel Haarder. Her konstaterede jeg alene en pointe i bogen, hvor der flere gange konstateres, at DLF igennem årene fra 1970 og frem til nu har været i konflikt med det politiske niveau. At Folkeskolen skriver en overskrift om, at jeg skulle sparke ud efter DLF, er ærgerligt, for det er der ingen grund til. Man kan have forskellige holdninger, og det skal man kunne have på en respektfuld måde. Jeg vil i øvrigt varmt opfordre alle til at læse »Dansk skolehistorie«s sidste bind fem. Både dette bind og de tidligere er meget velskrevne, godt tematiseret og med både sjove og tankevækkende illustrationer og billedtekster fra skolelivet gennem 200 år, der i sig selv er sin egen Danmarkshistorie. En god julegave til både bedsteforældre, kollegaer og ens egne store børn.

Redaktionens svar

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler