Debat

Udefinerlig virus

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Et eller andet af alien-oprindelse må have sneget sig ind i min bykollega (Niels Christian Christensen, Bagterpskolen i Hjørring). Irrationel skriven må gøre ham til et uhyrligt offer for en eller anden ikke-defineret type virus.

Men i cyberverdenen er det nemt at stille diagnosen og kurere den med et dertil stykke indrettet software, så dataeksperten kan på bedste McAfee-vis kontrollere tilstanden ved en åbenbart hårdt tiltrængt scanning af harddisken, der ud over fejl (Lost Clusters) garanteret vil vise følgende:

form-A virus detekteret.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Denne virus er ikke bare almindelig irriterende, men kan give irritation for andre og i sidste ende forstyrre opstarten. Er hos humanoider karakteristiske derved, at de sætter form frem for indhold.

delwin virus detekteret

Derimod er denne virus katastrofal, kan slette Windows. I starten er det også bare et irriterende angreb på boot-sektoren, men attakerer senere vigtige systemfiler og er dermed destruktiv i sit væsen. Ved føromtalte humanoider bliver vinduet til omverdenen lagsomt slettet, hvorved nogle karakteristika viser sig som manglende lyst og evne til at have viden om nyere eventyr og anden litteratur end Klodshans, en tro på, at alt gammelt er godt.

Behandlingen, der kan foreslås, er enkel:

Scan c:/clean

Og vupti: vi ville få en kollega der er renset for de fleste uhyrligheder, mere plads i Folkeskolen og en kollega, der pludselig ved, hvad Red Alert også er; der måske ville kunne få glæde af et moderne dansk adventure som 'Blackout'. Der måske også vil forstå informationsteknologiens plads i skolen, og endelig kan enkelt opsætning ændre codepage fra den middelalderlige og sure til 865, den nutidige og glade.

Og der er jo ingen demokratisk sindede, der ynder at bruge format c:/s, om end min meget skrivende kollega til tider synes at ville bifalde disse radikale løsninger.

Carsten Andersen

(http://home6.inet.tele.dk/carstena/)

email: carstena@post6.tele.dk

Højene Skole, Hjørring