Lasse Thisgaard er bange for, at hans kvalifikationer går i glemmebogen.
Lasse Thisgaard er bange for, at hans kvalifikationer går i glemmebogen.

Surt at mangle et arbejde

Lasse Thisgaard har søgt job 100 kilometer væk fra sin bopæl. Uden held.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lasse Thisgaard er netop flyttet sammen med sin kæreste. Det er det gode, der er sket i august. Det dårlige er, at han endnu ikke har fået et lærerjob.

»Jeg har fået afslag på 12 ansøgninger og søgt job op til 100 kilometer herfra. Jeg bruger en stor del af min tid på at holde øje med nye jobopslag og på at skrive ansøgninger, så manglen på et arbejde fylder meget«, siger den 24-årige lærer.

Han vil meget gerne i gang med at bruge sine kvalifikationer, ellers, frygter han, går de i glemmebogen. Og det er ikke særlig sjovt, at den eneste jobrelaterede aftale i kalenderen er et møde på Jobcentret, hvor det skal dokumenteres, at han sender to ansøgninger om ugen.

Lasse Thisgaard:

»Den nye lejlighed fylder en del, og jeg er ikke helt ude af feriemode, men jeg vil gøre meget for at komme det, hvis der var udsigt til en jobsamtale«.

Jan Kaare

. Lasse Thisgaard . 24 år . Afslag på 12 ansøgninger og søgt job op til 100 km fra hjemmet.
Powered by Labrador CMS