Stine Welling Hansen vil i første omgang læse videre i to år.
Stine Welling Hansen vil i første omgang læse videre i to år.

På skolebænken igen

Som konsekvens af ledighed vil Stine Welling Hansen læse videre.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Reolen skal rumme en del nye bøger og pc'en mange nye dokumenter, når Stine Welling Hansen om kort tid begynder på pædagogisk psykologi på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole i Aarhus.

»Det bliver spændende, men når jeg valgte at læse videre, skyldes det udsigterne til ledighed. Den kendte jeg allerede, da fristen for at søge ind udløb midt i april«, siger Stine Welling Hansen.

Hun har i løbet af de sidste par måneder søgt 12-15 stillinger, så formodningen om, at det ville blive svært at få et job, har vist sig at holde stik.

»Jeg har ledt efter arbejde, der dækkede mine linjefag, men det har været stort set umuligt, så jeg har søgt mange forskellige job i det meste af Jylland. Nu er jeg ved at indstille mig på at læse videre. I første omgang i to år«, siger den 31-årige lærer.

Leveomkostningerne under videreuddannelsen skal dækkes af Statens Uddannelsesstøtte og de vikarjob, der dukker op.

Jan Kaare

. Stine Welling Hansen . 31 år . Har søgt 12-15 stillinger. Starter nu på studium på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole.
Powered by Labrador CMS