Lars Otte-Johan Færch

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fredag den 19. august tog kredsstyrelsen i kreds 16 i Taastrup afsked med Lars for sidste gang på et kredsstyrelsesmøde. Torsdagen efter, den 25. august 2011, mistede vi ham uigenkaldeligt. Lars døde i sit hjem omgivet af sin elskede familie under så værdige omstændigheder, som døden af en kræftsygdom overhovedet tillader.

Vi har mistet en kær ven, en god kammerat og kollega. Lars var en mand, der altid bidrog med sin holdning og sine meningers mod og argumenter. Hans netværk var stærkt og stort som følge af hans joviale facon og tilgang til andre mennesker. Skulle noget ordnes, kendte Lars altid én, der kunne ordne det. Han var en krejler af hjertet og kredskassererrollen var som skabt til ham. Hans uovertrufne, tålmodige og stædige forhandlingstalent kom i udbredt grad kredsen og dens medlemmer til gode. Lars var den lune, rolige medspiller, der tog én ting ad gangen og kunne sidde lyttende i en forsamling og tålmodigt indsamle indtryk, indtil noget faldt ham for brystet. Så ville han altid tage ordet og kæmpe for sit synspunkt, indædt og stædigt.

Det var et privilegium at kende Lars. Vi glæder os over den tid, vi havde sammen med ham. Han vil blive savnet.

Æret være hans minde.

Danmarks Lærerforening, kreds 16, Taastrup

Powered by Labrador CMS