DLF’s rolle i valgkampen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

DLF er gået aktivt ind i valgkampen blandt andet med hjemmesiden styrkfolkeskolen.dk

Det er først og fremmest for at formidle fakta og få fortalt de gode historier fra virkeligheden ude på skolerne, siger kommunikationschef i DLF Allan Andreasen.

Hvor meget fylder valgkampen hos jer i disse dage?

»Jamen, den fylder utrolig meget. Det er hektiske uger, hvor vi vil gøre meget ud af at formidle fakta om folkeskolen, fordi vi ved, at der er nogle fortællinger om folkeskolen, som simpelthen ikke er rigtige, for eksempel når det gælder økonomien og lærernes arbejdstid«.

Hvordan vil I inddrage medlemmerne i valgkampen?

»Vi satser på at få aktiveret så mange medlemmer som muligt og få dem til at give deres egne bud på, hvilke politiske forslag de synes er gode. Så vi håber, at vi kan få dem og deres kredse til at deltage og engagere sig, der hvor de er. At de aktivt går til vælgermøder, og at de er aktive i Facebook-debatterne, eller hvor det nu måtte være«.

Vil formand Anders Bondo spille en aktiv rolle i valgkampen?

»Nej, Anders Bondo er jo ikke på valg. Så i en valgsammenhæng er det ikke hans person, der er interessant, men i stedet vil vi gøre alt, hvad vi kan for at præge debatten, når folkeskolen som tema bliver diskuteret«.

cgr@dlf.org

Powered by Labrador CMS