Debat

Undgå skønmaleri

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Til Henning Pedersen (Folkeskolen nummer 19). Vi har i vores indlæg om overenskomsten i Folkeskolen nummer 16-17 givet en vurdering af situationen set ud fra vores placering i systemet.

Vi mener, at vi har pligt til at give denne vurdering, så vi ikke skal kunne beskyldes for skønmaleri.

Alle forslag til krav skal selvfølgelig frem og behandles i hovedstyrelsen, derefter til medlemsdebat i kredsene, så igen til hovedstyrelsen og til sidst til endelig vedtagelse i kongressen i oktober.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Denne grundige behandling sikrer, at alle har lige mulighed for at stille egne krav.

Til dit spørgsmål om puljestørrelse vurderer vi, at størrelsen skal være mere end et tocifret millionbeløb for at kunne give mærkbare resultater.

Men det væsentlige er, at vi får opbakning fra hovedstyrelse og kongres og dermed fra vore forhandlere i CFU (Centralorganisationernes Fællesudvalg).

Hvis ikke de vurderer og prioriterer vore krav positivt, kommer vi ikke igennem med et ordentligt resultat.

Else Johansen, Kristian Fløj-Jensen

medlemmer af DLF's hovedstyrelse